Michiels Fishing Center

michilog.gif (2513 octets)

WATERLOOSTEENWEG  226
1060 BRUSSEL - BELG¤E

Everything for Sportive Fishing

"Wij stellen ter beschikking van onze klanten al het materiaal nodig voor hun geluk. U zult houden van de uitgestrekte selectie van hengels, molens, reels, vlieglijnen, waders, vesten ,
accessoires, ... Onze vliegen zijn zorgvuldig geselecteerd voor het vangen van salmoniden in rivieren en reservoirs. Ook voor roofvissen.

Michiels Fishing Center, geplaatst in Brussel, Waterloosesteenweg, is een van de voornaamste hengelsportwinkels in Belg´e. De toegang is eenvoudig, niet zo ver van het Horta metrostation, en de "ontsnapping" vanuit Brussel is gemakkelijk gemaakt door de nabijheid van autosnelwegen.

 michshop.jpg (15124 octets)

Welkom in onze winkel !

Ons doelwit is kans te geven aan iedereen in BelgiŰ en in het buitenland om de beste plaatsen , in beste omstandigheden, te vissen."

Joss Michiels, ervaren vliegvisser, deelt zijn ervaring gedemonstreerd tijdens de grootste nationale en internationale "vliegvis wedstrijden". Bij Martine en Joss kunt U evenveel genieten van de toffe een convivale atmosfeer als van een snelle bediening.

"We zijn steeds verheugd om de nodige tijd te besteden bij uw begin van het vliegvissen en advies te geven bij een moeilijke keuze, of alleen te antwoorden op vragen over visvangst, op de waterstand of de hatches "

michiels.jpg (14613 octets)
Joss Michiels en ÚÚn van de vissen hij zal U laten vangen !

 

sage.gif (3143 octets) daiwa.gif (4410 octets) shimano.gif (1789 octets) penn.gif (2189 octets)

Sage, Penn, Daiwa, Snowbee, Shakespeare, Cortland, Leeda, Vivarelli, Scientific Anglers, Kamasan ,Veniard, Hayabusa, Gamakatsu, Shimano, Swan Products, Hoffman, Metz, Mitchell.

Michiels Fishing Center

Waterloosteenweg, 226
1060 Brussel

0032 2 537 51 83

29/10/98